fbpx

Rekisteriseloste yritysasiakkaille

Rekisterinpitäjä

Workway Oy
Antinkatu 2
28100 Pori

Rekisterinpitäjän edustaja

Mikko Virtanen
puh. 044 372 3200

Teemu Mäkinen
puh. 044 771 4000

sähköposti: etunimi.sukunimi@hrsata.fi

Yritysasiakastietojen käsittelyn tarkoitus

Yritysasiakastietoja sekä heidän yhteyshenkilöiden tietoja kerätään seuraavaa tarkoitusta varten: asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen, rekisterinpitäjän palveluiden markkinointi, rekisterinpitäjän liiketoiminnan sekä asiakasyhteistyön kehittäminen.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmistä ja näihin liittyvistä tiedoista

Yritysasiakkaistamme keräämme toimipisteiden osoitetietoja, y-tunnuksia, laskutustietoja, yhteyshenkilöiden nimitietoja ja heidän puhelinnumero-, sähköposti- ja muita yhteystietoja, titteleitä sekä muita heidän asemaa koskevia tietoja, asiakkuuden alkamis- ja päättymispäivämääriä, palautteita, laskutus- ja perintätietoja, luottotietoja sekä lisäksi käyttäjätunnuksia ja salasanoja järjestelmiimme. Yritysasiakkaistamme keräämme toimipisteiden osoitetietoja, laskutustietoja, yhteyshenkilöiden nimitietoja ja heidän puhelinnumero-, sähköposti- ja muita yhteystietoja, titteleitä sekä muita heidän asemaa koskevia tietoja, asiakkuuden alkamis- ja päättymispäivämääriä, palautteita, laskutus- ja perintätietoja, luottotietoja sekä lisäksi käyttäjätunnuksia ja salasanoja järjestelmiimme.

Tietojen keräys

Asiakkaan luovuttamat tiedot, julkisista rekistereistä kerätyt tiedot, muut ulkopuoliset rekisterit, asiakastilaisuuksista kerätyt tiedot.

Tietojen luovutus

Yritysasiakastietoja luovutetaan rekisterin pitäjän omille yhteistyötahoille siinä määrin kun liiketoiminta sitä edellyttää, tällaisia tahoja voivat olla tilitoimisto / kirjanpitäjä, vakuutusyhtiö, viranomaistahot, pankki.

Share This