fbpx

Koulutukset

Tarjoamme monipuolisia koulutuksia asiakasyrityksillemme

Monipuoliset koulutukset

Tarvitseeko yrityksesi työntekijät Työturvallisuus-, Tulityö tai vaikka Tieturvakorttia? Tai onko kortit menossa vanhaksi lähiaikoina?

HR Sata Henkilöstötalo tekee yhteistyötä erilaisissa koulutusasioissa paikallisen JN Trainingin kanssa. Yhteistyön avulla pystymme palvelemaan yritysasiakkaitamme sekä työnhakijoita että -tekijöitä entistä laajemmilla ja laadukkaammilla koulutusmahdollisuuksilla.

JN Training järjestää yleisemmät korttikoulutukset, kuten työturvallisuus-, tulityö ja tieturvakortit. Lisäksi JN Training avulla pystymme tarjoamaan tukun muita koulutuksia sekä omat räätälöidyt koulutukset asiakasyrityksillemme.

 

Korttikoulutukset

03.09.2019 tiistai TYÖTURVALLISUUSKORTTI (ammattipätevyys)
04.09.2019 keskiviikko TULITYÖKORTTI
05.09.2019 torstai TIETURVA 1 (ammattipätevyys)
07.09.2019 lauantai TYÖTURVALLISUUSKORTTI (ammattipätevyys)
16.09.2019 keskiviikko TIETURVA 1 (ammattipätevyys)
17.09.2019 torstai TYÖTURVALLISUUSKORTTI (ammattipätevyys)
19.09.2019 perjantai TULITYÖKORTTI

 

Ilmoittautumiset

Teemu Mäkinen 
puh. 044 771 4000 
teemu.makinen@hrsata.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita osallistujan nimi, työnantaja, henkilötunnus, mihin koulutukseen, laskutusosoite sekä mahdolliset ruoka-aine allergiat.

 

JN Training tarjoaa yrityksille sekä organisaatiolle turvallisuuskoulutuksia sekä konsultointia turvallisuudenhallintaan kokonaisvaltaisesti. Toimintamallimme on kokonaisturvallisuus ja keskitymme luomaan laadukkaita palveluita, joista asiakas saa hyödyn lisäksi myös arvoa. Kaikki kouluttajamme ja konsulttimme ovat alan ammattilaisia, joilla on usean vuoden kokemus erilaisista toimintamalleista. Erotumme siitä että, toimintamme keskittyy yritys- ja organisaatioturvallisuuden kokonaisuuteen. Tarjoamme asiakkaalle pysyvää muutosta, jossa annamme eväät voittavaan joukkueeseen yksilöt huomioiden. Perehdymme organisaation johtamiseen sekä turvallisuuskulttuurin kehittämiseen ja ryhmädynamiikan hyvinvointiin. Meiltä saat monivaltaisen koulutuspolun, eikä asiantuntemusta tarvitse hakea useasta eri paikasta. Toimivan organisaation rakenteena toimii sitoutuneisuus ja jokaisen henkilön on sitouduttava rakentamaan kokonaisvaltaista turvallisuuskulttuuria. Tällä tavoin saamme toimivan, laadukkaan, taloudellisen sekä turvallisen toiminnan.
Share This