fbpx

Koulutukset

Tarjoamme monipuolisia koulutuksia asiakasyrityksillemme

Monipuoliset koulutukset

Tarvitseeko yrityksesi työntekijät Työturvallisuus-, Tulityö tai vaikka Tieturvakorttia? Tai onko kortit menossa vanhaksi lähiaikoina?

HR Sata Henkilöstötalo tekee yhteistyötä erilaisissa koulutusasioissa Kiwa Inspectan kanssa. Yhteistyön avulla pystymme palvelemaan yritysasiakkaitamme sekä työnhakijoita että -tekijöitä entistä laajemmilla ja laadukkaammilla koulutusmahdollisuuksilla.

Kiwa Inspectan kanssa yhteistyössä tarjoamme yleisemmät korttikoulutukset, kuten työturvallisuus-, tulityö ja tieturvakortit. Lisäksi Kiwa Inspectan avulla pystymme tarjoamaan tukun muita koulutuksia sekä omat räätälöidyt koulutukset asiakasyrityksillemme.

 

Työturvallisuuskortti -koulutukset (ammattipätevyys):

28.2.2020 klo 8-16 (ilmoittautumiset 21.2.2020 mennessä)
27.3.2020 klo 8-16 (ilmoittautumiset 20.3.2020 mennessä)

Paikka: Linnakortteli, Antinkatu 2, 28100 PORI
Hinta: 98 € + alv. 24%

 

Ilmoittautumiset:

Teemu Mäkinen 
puh. 044 771 4000 
teemu.makinen@hrsata.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita osallistujan nimi, työnantaja, henkilötunnus, mihin koulutukseen, laskutusosoite sekä mahdolliset ruoka-aine allergiat.

 

Me olemme Kiwa, yksi maailman suurimmista testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan toimijoista (TIC). Sertifiointi- tarkastus- testaus-, koulutus- ja teknologiapalvelumme synnyttävät luottamusta asiakkaidemme tuotteisiin, palveluihin, johtamisjärjestelmiin ja työntekijöihin. 

Toimimme useilla eri toimialoilla, ne vaihtelevat rakentamisesta ja energiantuotannosta juomaveteen, terveydenhuoltoon ja elintarvike-, rehu- ja maatalousalaan. Asiantuntija-aloihimme sisältyvät johtamisjärjestelmät, yrityksen sosiaalinen vastuu ja testaukset, muiden muassa. Asiakkaamme toimivat mm. tuotanto- ja prosessiteollisuudessa, palvelualoilla, julkisten ja yksityisten paikallispalveluiden aloilla sekä hallituksissa ja kansainvälisissä järjestöissä.

Kiwa työllistää yli 4 300 henkilöä yli 100 toimipaikassa yli 40 maassa, pääasiassa Euroopassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Share This