TYÖELÄMÄN PELIKENTTÄ

TYÖELÄMÄN PELIKENTTÄ

Projektin tarkoituksena helpottaa urheilijoiden työllistymistä, valmentaa urheilijoita työelämän pelikentälle, auttaa työnhaussa ja tarjota taloudellisia resursseja sekä hyvinvointia urheilijan elämään, auttamalla urheilija huippukuntoon myös työelämän pelikentällä.

Projekti on jatkuva ja se sisältää ryhmätapaamisia sekä henkilökohtaisia tapaamisia. Urheilijaa autetaan yksilöllisesti ja hänen omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti

Täytä ne tiedot joita pyydetään. Kirjoita lisätietokenttään omasta tilanteestasi ja toiveistasi mm. työn, opintojen, urheilun suhteen.

Tämän jälkeen soita Teemulle: 044-771 4000 tai Mikolle 044-372 3200 ja sovitaan tapaamisajankohta

Paikkojen määrä:
Haku alkoi:  25.09.2018
Hae tätä paikkaa

Kirvesmies

Haemme Poriin ja Satakunnan alueelle kirvesmiestä asiakasyrityksellemme. Toimenkuvaan kuuluvat erilaiset rakennustyöt. Katsomme eduksi alan koulutuksen sekä/tai kokemuksen vastaavista töistä ja työmotivaatiosi on kohdallaan. Työtä on tarjolla sokkelista katon harjaan, ulkona ja sisällä.

Laita hakemus jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Työn kesto: 3-6  kuukautta 

Työpaikan sijainti:  Pori, Satakunta

Työ alkaa:  heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkka: alan TES/ sopimuksen mukaan

Paikkojen määrä: 1 kpl
Haku alkoi:  01.08.2019
Hae tätä paikkaa

Rakennustyöntekijöitä

Haemme Poriin ja Satakunnan alueelle rakennustyöntekijöitä asiakasyrityksellemme. Toimenkuvaan kuuluvat erilaiset rakennusalan työt. Katsomme eduksi alan koulutuksen sekä/tai kokemuksen vastaavista töistä sekä työmotivaatiosi on kohdallaan. Työtä on tarjolla sokkelista katon harjaan ulkona ja sisällä.

Laita hakemus jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Työpaikan sijainti: Pori, Satakunta

Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä

Työn kesto: 3-6 kk

Palkka: Alan TES

Paikkojen määrä: 2 kpl
Haku alkoi:  22.04.2019
Hae tätä paikkaa

Siivoojia, erilaisiin työsuhteisiin

Haemme siivoojia asiakasyrityksillemme erilaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on keikkatyötä, osa-aikaisia, määräaikaisia sekä vakituisia työsuhteita. Toimenkuvaan kuuluu toimitilojen sekä rappujen siivousta. Katsomme eduksi koulutuksen, kokemuksen vastaavista töistä sekä oikeanlaista asennatta työhön. Autosta ja ajokortista on hyötyä, mutta ei välttämättömiä. 

Hyvä mahdollisuus eri elämäntilanteissa oleville, kuten opiskelijat, osa-aikatyöntekijät, eläkeläiset sekä muille lisäansioita hakeville ihmisille. Tarjoamme joustavia mahdollisuuksia. Laita hakemus jo tänään sillä hakijoita haastatellaan sitä mukaan, kuin hyviä hakemuksia tulee. 

 

Työ alkaa: heti sopivan löydyttyä

Palkka: Alan TES

Paikkojen määrä: 3 kpl
Haku alkoi:  25.04.2019
Hae tätä paikkaa

Lyhytkestoiset työtehtävät (keikkatyöt)

Keikkatöitä

Haluatko lisätunteja, töitä opiskelujen oheen tai haet kokemuksia työelämästä? Onko sinulla mahdollisuus työskennellä muutaman päivän tai viikon mittaisissa työsuhteissa?

Haemme eri asiakasyrityksille keikkatyöntekijöitä. Töitä löytyy monilta eri aloilta, mm.

·        kiinteistöhuolto

·        kuljetus- ja logistiikka

·        maanrakennus

·        teollisuus

·        rakennusala

·        siivousala

·        keittiötyöt

 

Tarvetta on niin alansa osaajille kuin apumiehillekin.

 

Työn kesto parin päivän keikoista muutaman kuukauden mittaisiin työsuhteisiin. Kannattaa laittaa hakemus tulemaan, sillä hyvillä tekijöillä on aina mahdollisuus pidempi aikaiseen tai jopa vakinaiseenkin työhön!

Työn tyyppi: Vuokratyö

Työpaikan sijainti: Pääasiassa Porin ympäristö mutta satunnaisesti myös muu Suomi

Työ alkaa: Tarvittaessa, nopeasti

Kesto: 3pv-3kk

Palkka: Työehtosopimus aina alan mukaan

Paikkojen määrä: 5 kpl
Haku alkoi:  06.05.2019
Hae tätä paikkaa

Avoin hakemus

Paikkojen määrä:
Haku alkoi:  01.01.2018
Hae tätä paikkaa

Raudoittaja rakennustuoteteollisuuteen

Haemme Pohjois-Satakuntaan rakennustuoteteollisuuteen raudoittajaa. Hakemamme henkilö on kokeneempi raudoittaja jolla on asenne ja motivaatio tehdä työtä kohdallaan. Olet ammattilainen ja ylpeä työsi jäljestä.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen HR Sata Henkilöstötalon hyvillä eduilla kuten kattava työterveyshuolto sekä laaja vapaa-ajanvakuutus. Täytä hakemus heti sillä paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja työstä antaa Teemu Mäkinen / [email protected] / 044-771 4000

 

Työn tyyppi:

Työpaikan sijainti:

Työ alkaa:

Palkka:

Paikkojen määrä: 1 kpl
Haku alkoi:  01.04.2020
Haku päättyy:  10.04.2020
Hae tätä paikkaa

Ilmastointiasentaja

Ilmastointiasentaja

Haemme porilaiseen asiakasyritykseemme ilmastointiasentajaa. Työhön kuuluu pääasiassa ilmastointikanavien ja laitteiden peruspuhdistuksia, asennuksia ja huoltoja. Haemme näihin tehtäviin asentajaa, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn, osaa lukea LVI-kuvia ja rakennuspiirustuksia sekä on kokemusta vastaavista tehtävistä ilmastointikanavien parissa.

Toivomme hakijalta alan koulutusta, hieman kokemusta vastaavista tehtävistä sekä oikeaa työasennetta ja motivaatiota. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työn kesto on arviolta n. 6 kk. Hyvälle tekijällä mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.

 

Työn tyyppi: kokoaikainen 

Työpaikan sijainti: Pori ja sen lähialueet

Työ alkaa: huhti-toukokuussa 2020

Palkka: Alan TES

Lisätiedot: Mikko Virtanen, 044 3723200, mikko.virtanen ( at ) hrsata.fi

Paikkojen määrä: 1 kpl
Haku alkoi:  27.03.2020
Haku päättyy:  24.04.2020
Hae tätä paikkaa

Toimistotyöntekijä/asiakaspalvelija

Haemme asiakasyrityksellemme toimistotyöntekijää/asiakaspalvelijaa hautaustoimistoon Poriin.


Hakijoilta edellytetään ammattitaitoista asiakaspalvelutaitoa, tiimityöskentelytaitoa, kykyä viedä asioita eteenpäin sekä täsmällisyyttä ja tarkkuutta.


Työssäsi tapaat asiakkaita, joille myyt yrityksen palveluita. Asiakaskontaktin aikana kohtaat omaisia, joiden kanssa hoidat vainajan menehtymiseen liittyvien dokumenttien täyttämisen sekä hautajais- ja siunaustilaisuuksiin liittyvät järjestelyt. Työtä tehdään työparin kanssa.


Asiakastapaamisia on yleensä arkisin. Vuorot voivat olla ennalta sovittuja tai tulla nopeallakin aikataululla, joten valitulta toivotaan mahdollisuutta olla käytettävissä lyhyelläkin varoitusajalla.


Työ on osa-aikaista keikkatyötä ja sopii myös eläkeläiselle.

 

Työn tyyppi: Osa-aikatyö, vuokratyö

Työpaikan sijainti: Pori

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Palkka: Alan TES:n mukaan

Lisätiedot: Nina Vikkula, puh: 044 771 4130, [email protected]

Paikkojen määrä: 1 kpl
Haku alkoi:  25.03.2020
Haku päättyy:  14.04.2020
Hae tätä paikkaa

Laitoshuoltaja

Onko siivouksen kemikaalit tuttuja? Oletko tehnyt desinfiointitöitä? Haluaisitko? Nyt olisi mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammattitaitoaan laitossiivouksessa ja desinfioinneissa  ympäri Suomea. Tarjolla on reissuhommia, jossa käydään pienellä porukalla tekemässä teollisten laitosten ja tilojen desinfinointeja.

Hae heti sillä töitä on ja niitä on heti!

Työstä lisätietoja antaa Teemu Mäkinen / 044-771 4000 / [email protected]

Työn tyyppi: Vuokratyö

Työpaikan sijainti: Suomi

Työ alkaa: Heti

Palkka: Teknologiateollisuuden TES

Paikkojen määrä:
Haku alkoi:  20.03.2020
Haku päättyy:  14.04.2020
Hae tätä paikkaa

Sähköautomaatioasentaja / Työmaan nokkamies

Haemme porilaiselle yritykselle sähkö- ja automaatiolan töihin nokkamiestä vetämään noin 4 hengen porukkaa. Työmaa on ainakin aluksi Harjavallassa ja on kestoltaan pitkäaikainen.

Valittavalta henkilöltä edellytetään kuvien lukutaitoa, kykyä itsenäiseen työhön ja muiden johtamiseen sekä ehdottomasti kokemusta mm. sähkö ja instrumentointitöistä sekä käyttöönotoista (HART ja prosessikalibraattorin käyttökokemus plussaa)  tehtävistä. 

Nyt on tarjolla mahtava tilaisuus päästä mukaan kasvavan yrityksen menoon. Tarjolla on osaavien esimiesten johdolla huippupesti, jossa voit viimeistellä esimiestaitojasi sekä kehittää itsenäistä työskentelyäsi.

Työn tyyppi: Vuokra

Työpaikan sijainti: Satakunta

Työ alkaa: Maaliskuu 2020

Palkka: TES / Sopimuksen mukaan

Paikkojen määrä: 1 kpl
Haku alkoi:  27.02.2020
Haku päättyy:  12.04.2020
Hae tätä paikkaa

Sähköautomaatioasentajia

Haemme porilaiselle yritykselle neljää sähköautomaatioasentajaa pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Työmaat ovat pääasiassa Satakunnassa. Työt alkavat maaliskuun aikana.

Työhön valituilta henkilöiltä edellytetään alan koulutusta, innokasta asennetta ja aikaisempi työkokemus alalta ei ole huono asia. Työ sisältää näiden lisäksi ainakin jossain määrin kuvien lukua, instrumentointia, kaapelien vetoa sekä kaapelihyllyjen sekä -kourujen asentamista. 

Työssä pääset hyvään porukkaan, jossa on mahdollista hioa omaa ammattitaitoa ja oppia alansa ammattilaiseksi. Pääset työskentelemään ammattilaisten kanssa sekä saat työllesi jatkuvan esimiesten tuen.

Hae jo tänään sillä valinnat nopeasti.

 

Työn tyyppi: Vuokratyö

Työpaikan sijainti: Satakunta

Työ alkaa: Maaliskuu

Palkka: TES / Sopimuksen mukaan

Paikkojen määrä: 3-4 kpl
Haku alkoi:  27.02.2020
Haku päättyy:  12.04.2020
Hae tätä paikkaa

Master Blaster

Clean Steel on maailman ensimmäinen energiaa tuottavien kattiloiden ja lämmönsiirtopintojen likaantumisen ja korroosion hallinnan asiantuntijayritys. Autamme voimalaitoksia näkemään puhtaan kattilan hyödyt merkittävänä osana kannattavaa liiketoimintaa. Haluamme toimia vastuullisena ja kannustavana esikuvana ja työnantajana kouluttamillemme likaantumisen hallinnan ammattilaisille.

Tarvitsemme reippaan porukan reissuhommiin ympäri Suomea.   Työ on nopeasti opittavaa mutta fyysisesti hieman raskaampaa. Se voi sisältää itse puhdistustyötä mutta myös avustavia tehtäviä. Valituilta edellytetään työturvallisuuskorttia. Jos sattuu omistamaan C-kortin ja ammattipätevyyden niin siitä voi olla hyötyä.

Työmaat ovat ympäri Suomea ne ovat kestoltaan noin 3-6 päivää kerrallaan. Majoitus- ja matkakulut ovat hoidettu, päivistä maksetaan myös päiväraha.

Tarve on noin viidestä kymmeneen tekijää. Työtä on tarjolla huhtikuusta lokakuulle lähes yhtäjaksoisesti.

Hae heti, sillä paikat täytetään heti kun sopivia löytyy. Lisätietoja antaa Teemu Mäkinen, 044-771 4000 / [email protected]

Työn tyyppi: Vuokratyö / reissuhommat

Työpaikan sijainti: Suomi

Työ alkaa: Huhtikuu 2020

Palkka: Teknologiateollisuus TES

Paikkojen määrä:
Haku alkoi:  28.02.2020
Haku päättyy:  09.04.2020
Hae tätä paikkaa