fbpx

Henkilöstöpalveluyritysten Liitto (HPL) on henkilöstöä vuokraavien sekä muita henkilöstöpalveluita tarjoavien yritysten työnantaja- ja toimialaliitto, joka on hyväksynyt HR Sata Henkilöstötalon jäseneksi alkuvuodesta 2016. Samalla HR Sata Henkilöstötalolle on myönnetty auktorisointi.

Auktorisointi kertoo yrityksille ja työntekijöille, että auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys on viisas valinta työn ja tekijän yhdistämiseksi. Auktorisointi kertoo myös, että auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ovat ammattimaisia ja vastuullisia kumppaneita, jotka toimivat aina voimassa olevan lainsäädännön mukaan sekä hoitavat rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti. Uudistuneeseen auktorisointiin kuuluu jatkossa henkilöstövuokrauksen lisäksi myös rekrytointipalvelut.

”Vastuullinen ja kumppanuuteen perustuva yhteistyö työntekijä- ja yritysasiakkaiden kanssa korostuu tulevaisuudessa vielä nykyistä enemmän. Suomen hallituksen kaavailujen mukaan työvoimapalvelujen järjestäminen ollaan tulevaisuudessa siirtämässä maakuntien vastuulle. Tämä merkitsee yksityisen työnvälityksen roolin kasvamista. HPL:n jäseneksi liittymällä osoitamme halumme ja kykymme kehittää omaa toimintaamme vastaamaan näihin tulevaisuuden haasteisiin”, toteaa HR Sata Henkilöstötalon yrittäjä Seppo Kaatranen.

Henkilöstöpalveluala lisää suomalaisten yritysten kilpailukykyä. Henkilöstöpalveluyritykset toimivat talouden indikaattorina, sillä yritysten liikevaihto vaihtelee voimakkaasti riippuen yleisestä taloudellisesta tilanteesta. Yritysten menestys on hyvä mittari siitä, että talous on lähdössä nousuun. Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja työnvälittäjä. Henkilöstöpalveluala tarjoaa vuosittain työtä 100 000 työntekijälle muodostaen yhteensä 30 000 henkilötyövuotta.

Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset hoitavat rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti. Auktorisoidut yritykset tunnistat Hyvä työpaikka – osaavaa rekrytointia -tunnuksesta.

Lisää aiheesta:
www.hpl.fi
www.hyvatyopaikka.fi

Auktroisointitunnus-rgb-72dpi

Share This