fbpx

HR Sata Henkilöstötalo kysyi alkuvuodesta 2016 yritysten mielipiteitä henkilöstöpalveluista ja työntekijämäärän kehityksestä. Kysely lähetettiin Satakunnan alueella 500 eri toimialojen yrityspäättäjille. Vastauksia saimme 61 kpl eli vastausprosentti oli 12,2.

Kysyttäessä näkemystä työntekijöiden määrän kehityksestä vuoden 2016 aikana 58 % arvioi määrän pysyvän ennallaan, 26 % määrän lisääntyvän ja 15 % vähenevän. 60 % vastaajista oli joskus käyttänyt vuokratyövoimaa, 15 % oli ostanut rekrytointipalvelua, 9 % oli ostanut toimintojen ulkoistamispalvelua ja 7 % oli ostanut irtisanotuille uudelleensijoittumiseen tukipalvelua.

Henkilöstöpalveluyrityksen valintaan liittyen tärkeimpinä alan toimijan ominaisuutena pidettiin asteikolla 1–5 seuraavia ominaisuuksia:
1. Luotettavuus yleensä 4,83
2. Sopivan ja osaavan tekijän osoittaminen 4,81
3. Laskutuksen oikeellisuus 4,80
4. Kilpailukykyinen hinta 4,72
5. Palvelun nopeus 4,5

HR Sata Henkilöstötalolla tyytyväiset asiakkaat

Kysyttäessä HR Sata Henkilöstötalon omien asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluumme parhaat arviot asteikolla 1–5 saimme seuraavasti:
1. Tavoitettavuus 4,92
2. Luotettavuus yleensä 4,83
3. Laskutukseen oikeellisuus 4,83
4. Työsopimusehtojen noudattaminen 4,82
5. Palvelun nopeus 4,77

Kysyttäessä nykyisiltä asiakkailtamme palvelumme suositteluhalukkuudesta ilmoittivat kaikki, eli 100 %, voivansa suositella meitä. Tästä olemme ylpeitä, mutta emme ylpisty. Kiitos!

Kiitämme kaikkia vastanneita, mielipiteenne on meille arvokas. Vastaajien kesken suoritetussa arvonnassa teatteriliput kahdelle voittivat Kirsti Autio, Huolto E Autio Oy Kankaanpäästä ja Sirkka Sainio, Pori Energia Oy. Onnittelut voittajille, toimitamme liput henkilökohtaisesti.

 

Seppo Kaatranen

Share This